Hyppää sisältöön

Haettavana vakituinen tietohallintosihteerin virka (viimeinen hakupäivä 12.6.2020 klo 16.15)

Tehtävän kuvaus:
Tietohallintosihteeri on tasa-arvovaltuutetun asian- ja dokumentinhallintajärjestelmän vastuuhenkilö ja pääkäyttäjä. Asianhallintajärjestelmän uudistaminen on käynnissä. Tietohallintosihteerin tehtäviin kuuluu osallistuminen uuden asianhallintajärjestelmän käyttöönoton valmisteluun ja toteuttamiseen. Tehtäviin kuuluu myös asiakirjojen kirjaamis- ja päättämistoimet, arkistointi sekä tilastojen, raporttien ja tietohakujen tekeminen asianhallintajärjestelmästä.  Lisäksi tehtäviin kuuluu tasa-arvovaltuutetun verkkosivujen päivitykseen ja mahdollisesti muuhun viestintään liittyviä avustavia tehtäviä sekä asiakaspalvelua. Tietohallintosihteeri hoitaa myös toimiston tietopalveluun liittyviä tehtäviä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:
Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia. 

Hakijalta odotamme:
Parhaat edellytykset tietohallintosihteeriin tehtävien hoitamiseen antaa esimerkiksi merkonomin tai tradenomin tutkinto tai muu alempi korkeakoulututkinto, työssä hankittu kokemus viranomaisrekisterien, erityisesti diaarin ja/tai asianhallintajärjestelmien käyttämisestä sekä kokemus arkistoinnista. Lisäansioksi katsotaan kokemus monipuolisista toimistotehtävistä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaspalvelutehtävien edellyttämää ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluosaamista ja paineensietokykyä. Toimiston kaksi sihteeriä toimivat tiiminä ja sijaistavat toisiaan, mikä edellyttää kykyä tiimityöskentelyyn ja laajojen tehtäväkokonaisuuksien hallintaan.

Työssä tarvittava kielitaito: Ruotsin ja englannin kielen taito.

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika
Tehtävä alkaa: 4.9.2020 tai sopimuksen mukaan.
Virka on perustettu yksikköön.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot:
Hae viimeistään: 12.6.2020 16:15
ID: 25-454-2020

Sähköiset hakemukset:
Hae tehtävää sähköisesti tämän hakulinkin kautta osoitteessa valtiolle.fi. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen: Tasa-arvovaltuutettu PL 22, 00023 Valtioneuvosto. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. 

Palkkaukseen liittyvät tiedot:
Tehtävän palkkaus määräytyy ministeriön palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 10 mukaisesti (2 474,22 €). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % peruspalkasta. 

Lisätietoja tehtävästä:
tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara, puh. 02956 66831, jukka.maarianvaara(at)oikeus.fi
ylitarkastaja Anu Laaksonen, puh. 02956 66841, anu.laaksonen(at)oikeus.fi 

Toimipiste:
Tasa-arvovaltuutettu
Hämeentie 3, 00530 Helsinki

Muut tehtävään liittyvät tiedot: Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa

08.06.2020